BUDITE SIGURNI DA SMO DOBILI VAŠU PORUKU ILI DA JE SVE POD KONTROLOM VEZANO ZA VAŠU PORUDŽBINU: Mala smo ekipa i nemamo ni Call Centar, niti nekoga, ko samo sedi, gleda u telefon i kompjuter i dopisuje se i odgovara na tekstualne poruke ili na telefonske pozive. Iz tog razloga, mi komuniciramo sa kupcima i interesentima za proizvode paralelno uz naš rad. Tokom dana komuniciramo sa puno ljudi, a tekstualne poruke nam šalju preko mnogih različitih kanala komunikacije (Viber, WhatsApp, SMS, Messenger, Instagram, poruke na različitim internet prodavnicama ili oglasnim sajtovima gde smo postavili svoje oglase, onda razne kontakt forme i formulari, zatim klasičan E-mail, itd). Iz tog razloga, i pored najbolje volje da sve primetimo šta je sve stiglo od poruka, dešava se, da se nešto i propusti. ZATO, AKO VAM NE ODGOVARAMO NA PORUKU U NEKOM LOGIČNOM PERIODU, ODMAH BEZ DALJEG ČEKANJA NAZOVITE NAS NA: 064 146 46 36. Takođe, ako je stvar urgentnija, zovite odmah, čim shvatite da nismo odgovorili na tekstualnu poruku. Jer, kada ne odgovaramo na tekstualnu poruku, to u 80% slučajeva znači da nismo ni svesni da nam je Vaša poruka stigla, a u 20% slučajeva znači da, i bez obzira što smo svesni poruke i pročitali smo je, nismo stigli od posla da odgovorimo na poruku. U bilo kom slučaju, Vi, čim Vam je nešto čudno ili prosto da budete sigurni, slobodno nazovite. Bolje jedan poziv više, nego jedan poziv manje. To je tako, za sve vreme trajanja naručivanja proizvoda, zatim slanja, sve dok ne stigne pošiljka do Vas. Mi se trudimo da Vas informišemo što više o svemu, ali i Vi se trudite, da tako kažemo, izborite, za sebe, prateći situaciju i kada nešto primetite da je čudno, odmah reagujte, nazovite nas na 064 146 46 36, da i mi postanemo svesni da ima nekih poteškoća, nejasnoća, problema, itd. Sve najbolje i u kontaktu smo! Pozdrav iz Novog Sada.  
 
S poštovanjem,
Tim Frula Info

Uštedite svoje i naše vreme.Budite efikasni. Da biste najbrže stupili u kontakt sa nama, popunite ovaj kratak UPIT :

Contact - Call us                                                      We do speak English                                                Parlo italiano anche :)

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Poštovanje,

 

Želim Vam prijatan boravak na našoj internet prezentaciji i prijatnu kupovinu u našoj internet prodavnici.

 

S poštovanjem,

Dragan Jovanović

dipl. menadžer u medijima

vlasnik "FRULA.INFO"

proizvodnja etno muzičkih instrumenata

Vase Pelagića 3/9

21000 Novi Sad

SRBIJA

Tel: +381 21 651 83 01

Mob: +381 64 146 46 36

E-mail: dragan.novisad@gmail.com

Instagram: @frula.info

www.frula.info 

www.gusle.info

www.etnopokloni.com

flute, frula, kaval, kavala, sopilka, furulya, flaut, flauto, フルート, mizmar,  مزمار, 长笛, #बांसुरी, baansuree, seruling, 플루트, flauta, fluit, flûte, flöte, ֆլեյտա, fleyta, huilu, φλάουτο, חליל, fløyte, fletprosty, флейта, flöjt, flüt, endblownflute, woodwind