INTERNET PLATFORMA ZA UČENJE TRADICIONALNIH VEŠTINA - TRADICIJA.INFOwww.tradicija.info


Tradicija.info (www.tradicija.info) je platforma za učenje, gde ćete moći da naučite razne srpske tradicionalne veštine. Krenućemo sa sviranjem etno muzičkih instrumenta i to prvo sa frulom. Lekcije sa kolima i pesmama, zatim note, itd biće uskoro predstavljeni na našoj platformi. Zatim slede lekcije vezano za folklor, nakon toga biće drugi instrumenti predstavljeni sa svojim lekcijama, dvojnice, kaval, gusle, a posle svega toga biće tu lekcije o srpskom ručnom vezu, zatim štrikanju, onda mešenju hleba, itd. Kojim će se redosledom sve to snimati i postavljati na platformu zavisi od više faktora, pa nismo u mogućnosti da precizno opišemo kada će se sve pojedinačno desiti. Možda ćemo snimati sve odjednom za instrument ili određenu veštinu, a možda će se desiti da ćemo različite stvari snimati i postavljati bez nekog posebno organizovanog rasporeda. Pratite Tradicija.info (i ne menjajte kanal).

 

Konkretno šta je do sada urađeno: Note za 20 kola i 20 pesama već su pripremljene i postepeno u mesecu matru 2021. godine, biće postavljene na platformu. Video zapisi sa objašnjenjima kako se sviraju tih 20 kola i 20 pesama su snimljeni, trenutno se obrađuju i prlagođavaju za emitovanje na različitim uređajima (kompjuterima, tabletima i mobilnim telefonima). Njih ćemo postepeno isto krenuti da postavljamo tokom meseca marta 2021. godine.

 

Korišćenje platforme je jednostavno: Pristup platformi dobija se preko korisničkog imena i lozinke. Te podatke dobijate čim uplatite za odabrane note, video zapise, itd.

 

1.) Primer kupovine samo nematerijalnih artikala iz naše ponude (pristup notnim zapisima na platformi za učenje, ili pristup video zapisima na platformi za učenje):

 

Ovde u okviru naše internet prodavnice (http://souve-nirs.shopmania.biz/) odaberete za koje note, video zapise ili edukativne sadržaje želite da imate pristup na platformi za učenje Tradicija.info (www.tradicija.info). Nakon toga šaljemo Vam predračun za uplatu, koji možete uplatiti kako Vam je najzgodnije (odlaskom u poštu, banku, online-bankarstvom, itd). Nakon što uplata stigne na naš poslovni račun, najkasnije u roku od 24h dobijate pristup sardžajima za koje ste uplatili. Da biste pristupili svom nalogu na platformi, poslaćemo Vam Vaše korisničko ime i lozinku. (Vremenom, kada uplatite pristup za još neke druge notne zapise ili neke druge video sadržaje, sve će se to pojaviti u okviru Vašeg naloga i imaćete pristup svim sadržajima za koje ste uplatili.) 

 

Ukoliko kupujete zbirno artikle, pomešano fizičke predmete (instrumente, itd) ali i sadržaje sa platforme (note, video zapise, itd) , tada ćemo Vam izdati zbirni račun koji ćete platiti pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

 

2.) Primer zbirne kupovine (u okviru iste kupovine naručite i fizičke predmete poput instrumenata ili ento poklona, ali u istoj kupovini želite da uplatite za nematerijalne artikle iz naše ponude (kao što je na primer pristup notnim zapisima na platformi za učenje, ili pristup video zapisima na platformi za učenje): 

 

Znači, u našoj internet prodavnici na (http://souve-nirs.shopmania.biz/) odaberete da kupite nekoliko artikala: jednu D frulu standardnu, zatim jedan suvenir guslice, zatim pet notnih zapisa za pesme i kola, i na kraju uzmete na primer tri video zapisa kako se sviraju neka kola i pesme. Kao što vidite to je pomešano, malo ima fizičkih predmeta koji će Vam se slati poštom, a to su u ovom slučaju frula D i suvenirske guslice, a nematerijalni (virtuelni) sadržaji koji se nalaze na platformi za učenje njih isto kupujete pri toj istoj kupovini. Kako ćete na kraju doći do onoga što ste kupili i kako ćete to platiti. Platićete pouzećem. Mi ćemo sastaviti račun za sve kupljene materijalne i nematerijalne artikle iz naše prodavnice, zapakovaćemo sve materijalne (u ovom slučaju frulu D i suvenirske guslice) zajedno sa računom za celu Vašu kupovinu, predajemo kuriru brze pošte i kada Vam sledećeg dana stigne paket na vrata, Vi plaćate sve ukupno i materijalne predmete i nematerijalne artikle (notne zapise i video zapise koje ćete gledati na platformi za učenje). Nakon što uplata stigne na naš račun, a tu uplatu nam uplaćuje firma u kojoj je zaposlen kurir (radimo sa Daily expres brzom poštom) znači čim nam stigne uplata na račun, mi otvaramo Vaš internet nalog na platformi za učenje i dajemo Vam pristup za sadržaje koje ste uplatili (što je u ovom navedenom primeru pet notnih zapisa za pesme i kola, i tri video zapisa kako se sviraju neka kola i pesme.)  Da biste pristupili svom nalogu na platformi, poslaćemo Vam Vaše korisničko ime i lozinku. (Vremenom, kada uplatite pristup za još neke druge notne zapise ili neke druge video sadržaje, sve će se to pojaviti u okviru Vašeg naloga i imaćete pristup svim sadržajima za koje ste uplatili.) 

 

 

Unapred Vam se zahvaljujemo na podršci i korišćenju naše i Vaše INTERNET PLATFORME ZA UČENJE TRADICIONALNIH VEŠTINA - TRADICIJA.INFO -  www.tradicija.info