Here we are on the map of Novi Sad --- Evo nas na mapi Novog Sada

Ako dolazite peske sa Jevrejske ulice ovo su uputstva:

 

1.) Ako dolazite peske iz pravca Futoske pijace - na semaforu kod Futoske pijace predjite preko Jevrejske ulice da bi ste stigli do pekara Klas i Žeki, zatim krenite prema centru i skrenite u prvu malu ulicu na desno. To je nasa ulica Vase Pelagica. Idete pravo 50 metara, a onda je odvajanje na desno, to je ulica Augusta Cesarca. Ne skrecete u nju, vec nastavljate pravo. Na samom cosku sa desne strane Vam je nova bela zgrada, ona je broj 7, zatim ide zelenkasta zgraga, ona je broj 5, a mi smo u crvenkastoj zgradi, mi smo u broju 3. Zvonite na Interfon DRAGAN JOVANOVIC, stan broj 9. Mi smo na drugom spratu.
2.) Ako dolazite peske iz pravca centra - idite stranom Jevrejske ulice na kojoj se nalazi Sinagoga. Produzite ulicom posle Sinagoge prema Futoskoj pijaci i udjite u prvu malu ulicu na levo. To je nasa ulica Vase Pelagica. Idete pravo 50 metara, a onda je odvajanje na desno, to je ulica Augusta Cesarca. Ne skrecete u nju, vec nastavljate pravo. Na samom cosku sa desne strane Vam je nova bela zgrada, ona je broj 7, zatim ide zelenkasta zgraga, ona je broj 5, a mi smo u crvenkastoj zgradi, mi smo u broju 3. Zvonite na Interfon DRAGAN JOVANOVIC, stan broj 9. Mi smo na drugom spratu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako dolazite kolima iz Jevrejske ulice, mozete do pola ulice da vozite, a onda dolazi kratki jednosmeran deo u kome se na svega 30m udaljenosti nalazi nasa zgrada. To znaci da realno da se dodje do naseg ulaza kolima, trebalo bi da se obidje oko kvarta kroz ulice Augusta Cesarca, Laze Kostica i Petra Drapsina, iz koje tada sa potpuno suprotne strane ulazite u nasu ulicu Vase Pelagica.
Tada, kada kolima ulazite iz ulice Petra Drapsina, nas ulaz je sa leve strane ulice. Prvo ide ulaz broj 1, a zatim nas ulaz broj 3 u koji se ulazi iz kolskog prolaza.

 

 


Evo detaljnog foto objašnjenja kako da dođete do nas ako ste stigli u Novi Sad autobusom.

 

Prvo su tu fotografije mesta na kome ste izašli iz autobusa, sa leve strane je Železnička stanica, stanica autobusa 4 koji Vi treba da uhvatite je bukvalno 30m pravo izmedju žardinjera, pored trafike. Postoji i fotografija Bulevara Oslobodjenja kojim se pravo ide do Futoške Pijace koja je treća stanica na kojoj Vi treba da siđete. Postoje i fotografije redosledom prve stanice kod Alfa banke i sledeće gde se vidi saobraćajac kod  Invent zgrade, a sledeća raskrsnica, na kojoj autobus skreće na levo i odmah staje tu treba da izadjete. To je stanica kod Futoške Pijace.

 

Evo fotografija, kada stignete na primer autobusom u Novi Sad, uhvatite odmah tu autobus br.4 i idete 3 stanice do Futoške Pijace, izađete tu kod Futoške Pijace odnosno Pekare ŽEKI. Nastavite 50m Jevrejskom ulicom do velike žute starinske zgrade, i tu skrenete na desno i to je ulica Vase Pelagića gde se mi nalazimo. Idete pravo 50 metara, a onda je odvajanje na desno, to je ulica Augusta Cesarca. Ne skrecete u nju, vec nastavljate pravo. Na samom cosku sa desne strane Vam je nova bela zgrada, ona je broj 7, zatim ide zelenkasta zgraga, ona je broj 5, a mi smo u crvenkastoj zgradi, mi smo u broju 3. Zvonite na Interfon DRAGAN JOVANOVIC, stan broj 9. Mi smo na drugom spratu.

 

 

Kad izadjete iz autobusa, levo Vam je Železnička stanica
Perspektiva sa strane, levo Vam je stao autobus, a Vi prođete kroz žardinjere na desno i čekate autobus br.4
Prolaz kroz žardinjere
Autobus br.4
Pogled duž Bulevara Oslobodjenja kojim ćete proći do Futoške Pijace
Prva stanica na kojoj će autobus stati
Druga stanica na kojoj će autobus stati
Treća stanica kod Futoške Pijace, gde je autobus skrenuo na levo i stao kod Pekare Žeki - TU VI IZLAZITE
Nastavljate pravo u pravcu kretanja autobusa koji Vas je dovezao. Idete pravo svega 50m udaljenosti i kod ove starinske žute zgrade skrećete u ulicu na desno. To je naša ulica Vase Pelagića.
Idete pravo do broja 3.
Na maloj raskrsnici držite se na levo i nastavljate ulicom pravo svega 30m do broja 3.
Približavanje našem ulazu, prvo nailazite na zelenu zgradu, to je broj 5., a sledeći prolaz, crvenkasta zgrada je ulaz 3 - TO JE NAŠ ULAZ
Ovde ulazite pravo kroz ovaj prolaz za kola i odmah na 10m na levo je ulaz u zgradu.