Kliknite ovde da udjete u internet prodavnicu - Enter here in the Webshop

ENGLISH: In the video under, you can see Lindsay Porteous, my friend and customer from Scotland, playing on F tunable professional frula 45cm long, that I made for him in the end of 2014. He is famous jew's-harp player, who has also recorded CD-s with bagpipers, etc, but he is playing all kind of other instruments and flutes, and he got interested in my Serbian end blown flutes, so he has now many of them and is happily playing them in the vicinity of Edinburgh, in Scotland...


Best regards, Dragan Jovanovic (owner of "FRULA.INFO" production of ethno musical instruments)

 

SRPSKI: Na videu ispod, možete videti Lindzi Porteusa, mog prijatelja i kupca iz Škotske. Na ovom videu on svira F dvodelnu profesionalnu frulu, dužine 45cm, koju sam za njega napravio krajem 2014. godine. On je inače poznati škotski svirač na drombuljama, koje svira u pratnji škotskih gajdaša, izdao je više CD-ova. On svira mnoge instrumente, a kad je saznao za moje frule, odmah je naručio nekoliko, a vremenom i još neke da upotpuni kolekciju, pa sada srećno svira sa prijateljima u okolini Edinburga u Škotskoj...


S poštovanjem, Dragan Jovanović (vlasnik "FRULA.INFO" proizvodnja etno muzičkih instrumenata)

NEW - "FRULA ART" for 35,- and 60,- EUR

NOVO - "FRULA ART" od 4.200,- i 7.200,- DIN

Ipak, i pored toga što su sve nase frule stimovane i samim tim u višoj kategoriji od bilo kakve obične frule koja može da se tu i tamo kupi ili nabavi, mi u svojoj ponudi imamo i frule za profesionalne muzičare, frule za studijsko snimanje ili ozbiljne koncertne nastupe.

 

Te naše frule za profesionalce, su apsolutni vrh naše ponude i najbolje su na svetu, poput onih koje svira Bora Dugić.

 

Pogledajte i poručite neku od tih Frula Za Profesionalce, u prodavnici, na ovom linku:

 

FRULE - ZA PROFESIONALCE

 

Kliknite ovde da udjete u internet prodavnicu - Enter here in the Webshop

YOUNG MUSICIANS FROM ALL OVER THE WORLD, BEFORE THEY BUY FRULA FROM ME, ASK ME:

"WHAT YOU CAN PLAY ON YOUR SERBIAN FRULA?"

Well, this Video is my first answer on their question. Sincerely, Dragan Jovanovic - www.frula.info

80% OF THEM BUY FRULA RIGHT AFTER THE FIRST VIDEO. REMAINING 20% OF THEM, ASK ME:


"IS THERE SOME YOUNG FRULA PLAYER THAT IS ALSO EXPERT IN PLAYING SO THAT WE CAN MORE READILY IDENTIFY WITH HIM, OR TO GET THE CONFIDENCE THAT WE DO NOT NEED TO PRACTICE THE WHOLE LIFE IN ORDER TO ACHIEVE EXPERTISE IN FRULA PLAYING?"


My answer to this question is this second Video, after which the remaining 20% of them buy. Sincerely, Dragan Jovanovic - www.frula.info

OFFER FOR PROFESSIONAL MUSICIANS

 

 

For the professional musicians we make

tunable frulas in all tonalities, on order.

 

Call now!

 

Mobile: +381 64 146 46 36

 

Telephone in our office in Novi Sad, SERBIA:

 

+381 21 651 83 01

 

Or contact us by e-mail:

 

dragan.novisad@gmail.com

 

If you want to become our distributor for frulas,

feel free to contact us.

 

Sincerely,

Dragan Jovanović

Founder of the Frula.Info Project

Kliknite ovde da udjete u internet prodavnicu - Enter here in the Webshop

"FRULA.INFO" production of ethno musical instruments, MOBILE PHONE: +381 64 146 46 36

OFFICE PHONE: +381 21 651 83 01  Direct e-mail contact:  dragan.novisad@gmail.com

 

© 2006-2015 www.frula.info

GREETINGS video, for our English speaking buyers:

  NEW - Frula Art - NEW

        Beaver/Dabar :o)

   NEW IN OUR OFFER:

SNARE DRUMS "ANTIKO" Handmade & Handcarved

www.frula.info - on Facebook
Svakog prvog vikenda u mesecu Dragan dolazi u Beč
QR Code of www.frula.info
QR Code of www.frula.info
Frula - F - u ekskluzivnoj drvenoj kutiji
Frula - G - u ekskluzivnoj kutiji obloženoj plišom
Frula - C - drvo sljiva - sa metalnim prstenovima
Frula - D - dvodelna, obložena celuloidom - sa metalnim bridom
Frula - unutrašnjost - metalna cev
Frula - D - dvodelna - foto 1
Frula - D - dvodelna u ruci
Frula - C - profesionalna - dvobojna
Frula - D dvodelna - kada se izvuce malo
Frule - razne - www.frula.info
Frula - D - profesionalna - Foto 3
Frula - D - profesionalna - Foto 1
Frula - D - dvodelna u standardnom polozaju
Frula - D - profesionalna - Foto 2
Frula - D -  jednodelna presvucena celuloidom
Frula - D - jeftinija
Frula - Sava Jeremić - identična kopija - E tonalitet
Frula - D jednodelna - farbana u crno sa 3 metalna prstena
Frula - Sava Jeremić - identična kopija štima - "visoko E"
Frula - Sava Jeremić - identična kopija štima - "visoko E" - u ruci
Frula - C dvodelna, delimicno presvucena
Dvojnice - okovan nausnik - majstorski rad
Pročitajte članak o Draganu Jovanoviću u "GLASU GUSALA". Broj 4, za April 2015, je već u prodaji!
Our bagpipe production / Naša proizvodnja gajdi